UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul LUXBEAUTY.RO implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii, a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui material.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul tau implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COMENTARII, COMUNICARI, PROMOTII SI ALTE INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. 
LUXBEAUTY.RO are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. Societatea S.C. Chic Salon S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. 
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Chic Salon S.R.L. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii S.C. Chic Salon S.R.L. sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. Chic Salon S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului WWW.LUXBEAUTY.RO

Toate promotiile prin cupoane de discount nu se aplica produselor care au deja o reducere activa, temporara sau definitiva.

COPYRIGHT

LUXBEAUTY.RO este proprietatea S.C. Chic Salon S.R.L, care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.

Intregul continut al site-ului LUXBEAUTY.RO, inclusiv elementele de design si grafica web, este proprietatea SC Chic Salon S.R.L. si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial.

Folosirea, fara acordul scris al proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul LUXBEAUTY.RO doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Chic Salon S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

POLITICA DE PRETURI.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. 
Societatea S.C. Beauty One Distribution SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre WWW.LUXBEAUTY.RO

NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Chic Salon S.R.L. are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau despre alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de tine, pe acest site.

Conform Legii 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. De asemenea, ai dreptul sa te opui datelor personale, care te privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Nu esti obligat(a) sa furnizezi aceste date, insa refuzul tau determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, numere de telefon, comenzi) la terte parti, cu exceptia curierului sau a postei.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete, cind se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

DISPUTE SI CONFLICTE

Ne straduim ca informatiile pe care ti le oferim sa fie cit mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim nici un fel de garantie directa sau indirecta privind calitatea informatiilor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis, prin intermediul serviciului nostru.

Se poate intampla ca, la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie mentionate toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla, pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in citeva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. S.C. Chic Salon S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel.

Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Fara nici o notificare prealabila,S.C. Chic Salon S.R.L. poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

S.C. Chic Salon S.R.L. nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate, datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

S.C. Chic Salon S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza o comanda, daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
  • identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
  • clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul LUXBEAUTY.RO si incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. Chic Salon S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

S.C. Chic Salon S.R.L. isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. S.C. Chic Salon S.R.L. isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

S.C. Chic Salon S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul textelor de descriere a produselor, acestea fiind extrase din materialele oferite de catre furnizori. De asemenea, imaginile prezentate pe site sint cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putind diferi de acestea, in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare, care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

CONDITII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului.

Clientii site-ului LUXBEAUTY.RO pot returna produsele cumparate in ambalajul original, cu continutul intact, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea. In cel mult 30 de zile de la data returnarii, S.C. Chic Salon S.R.L. va inapoia valoarea comenzii. Suma inapoiata, cit si conditiile de returnare nu includ cheltuieli de transport

DISPOZITII FINALE

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Adresa de returnare a produselor:
S.C. Chic Salon S.R.L. 
Str. Racari, nr16, apt 17, sector 3, Bucuresti

*Pot exista diferente intre pozele prezentate pe site si produsul respectiv.


Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.