Lipstick semipermanent-FOREVER PINK Deschide

Lipstick semipermanent-FOREVER PINK

Maxelle

Nou

ForeverPink este un tratament revolutionar pentru buze sub forma unui lipstick ce contine o formula unica din extract de plante Sakura care accentueaza (in mod nedureros) pigmentul natural si conturul buzelor. Efectul dureaza pana la 3 saptamani, dupa utilizarea zilnica timp de o saptamana.

Mai multe detalii

113.00 Lei

cu TVA

Livrare in Romania - 1-3 zile lucratoare

Abonati-va la noutati pentru a primi promotii

Magazinul nostru vinde doar Produse Originale

Cheltuie inca 250.00 Lei pentru a primi transportul GRATUIT!

Formula inovatoare din lipstick-ul ForeverPink ajuta la cresterea metabolismului celular din buze, furnizand oxigen globulelor rosii, oferind astfel un aspect mai plin buzelor. Ridurile vor fi eliminate datorita stimularii continutului de melanina. Buzele vor capata o nuanta frumoasa de roz.

Se aplica de doua sau trei ori pe zi timp de o saptamana dupa ce ati curatat buzele in prealabil. Folositi lipstick-ul ForeverPink in mod regulat pentru a obtine rezultate optime!

Scrieti o recenzie

Lipstick semipermanent-FOREVER PINK

Lipstick semipermanent-FOREVER PINK

ForeverPink este un tratament revolutionar pentru buze sub forma unui lipstick ce contine o formula unica din extract de plante Sakura care accentueaza (in mod nedureros) pigmentul natural si conturul buzelor. Efectul dureaza pana la 3 saptamani, dupa utilizarea zilnica timp de o saptamana.WAKE-UP WITH MAKE-UP!


MAXELLE garanteaza produse de cea mai buna calitate, rezultate spectaculoase, investitie minima si profit maxim!


Pune la dispozitie o gama extrem de variata de produse si accesorii destinate ingrijirii si machiajului semipermanent al genelor, sprancenelor si buzelor. Produsele se prezinta sub forma unor kit-uri de tratament, dar pot fi achizitionate si separat.


Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.